La Avastar, avem implementat un sistem integrat de management al calitatii si sigurantei alimentului, completat de o trasabilitate eficienta a tuturor intrarilor si iesirilor, care sa garanteze produse sigure si increderea consumatorului.
Procedurile interne pentru calitate sunt aplicate ferm in fiecare veriga a lantului alimentar, de la aprovizionarea primara si pana la consumatorul final.
Sa oferim carne de calitate superioara prin aprovizionarea cu animale vii de la furnizori care respecta legislatia in vigoare
Sa asiguram consistenta in calitate prin inovatie si aplicarea celor mai noi tehnologii, dar si prin instruirea personalului, ca o garantie oferita clientilor nostri
Sa dezvoltam relatii profesionale si dinamice cu consumatorii si furnizorii nostri, care sa rezulte in produse mai bune
Sa obtinem si sa mentinem certificari pentru cele mai bune sisteme de calitate si siguranta alimentara, demonstrand astfel grija pentru sănătatea consumatorilor
Un proces de sacrificare conform celor mai noi tehnici, asigurand standarde inalte de igiena in conformitate cu principiile HACCP si sistemul de management al calitatii
Inspectie sanitar-veterinara efectuata de catre medici oficiali
Personal de inalta calificare, care asigura un flux operational profesionist
Sistem de clasificare a carcaselor conform standardelor in vigoare, cu informare detaliata asupra calitatii carnii
Sistem tehnologic integrat pentru sacrificare de tip Conventional si Halal
Pentru a garanta respectarea celor mai exigente cerinte referitoare la calitatea, siguranta si securitatea alimentului, abatorul nostru este certificat in conformitate cu standardul de calitate EN ISO 9001:2008 si standardele de siguranta a alimentului EN ISO 22000:2005, BRC Global Standard Food Safety 7 si International Food Standard IFS 6.