Garantia calitatii

RO 306 EC - marca calitatii adevarate

La Avastar, avem implementat un sistem integrat de management al calitatii si sigurantei alimentului, completat de o trasabilitate eficienta a tuturor intrarilor si iesirilor care sa garanteze produse sigure si increderea consumatorului.
Procedurile interne pentru calitate sunt aplicate ferm pentru fiecare veriga a lantului alimentar, de la aprovizionarea primara si pana la consumatorul final.

Strategia noastra pentru asigurarea calitatii:


  • Sa oferim carne de calitate superioara prin aprovizionarea cu animale vii de la furnizori care respecta legislatia in vigoare


  • Sa asiguram consistenta in calitate prin inovatie si aplicarea celor mai noi tehnologii, dar si prin instruirea personalului, ca o garantie oferita clientilor nostri


  • Sa dezvoltam relatii profesionale si dinamice cu consumatorii si furnizorii nostri, care sa rezulte in produse mai bun


  • Sa obtinem si sa mentinem certificari pentru cele mai bune sisteme de calitate si siguranta alimentara, demonstrand astfel grija pentru sănătatea consumatorilor.


Garantia calitatii in abatorizare este asigurata prin:


  • Un proces de sacrificare conform celor mai noi tehnici, asigurand standarde inalte de igiena in conformitate cu principiile HACCP si sistemul de management al calitatii


  • Inspectie sanitar-veterinara efectuata de catre medici oficiali


  • Personal de inalta calificare care sa asigure un flux operational profesionist


  • Sistem de clasificare al carcaselor conform standardelor in vigoare, cu informare detaliata asupra calitatii carnii


  • Sistem tehnologic integrat pentru sacrificare de tip Conventional si Halal


Certificatele si sistemele de garantare a calitatii

Pentru a garanta respectarea celor mai exigente cerinte referitoare la calitatea, siguranta si securitatea alimentului, abatorul nostru este certificat in conformitate cu standardul de calitate EN ISO 9001:2008 si standarde de siguranta a alimentului: EN ISO 22000:2005, BRC Global Standard Food Safety 7 si International Food Standard IFS 6.