loader image

Avastar

EnglishRomanian

Sustenabilitate

Sustenabilitate

Ecologic

Protejam resursele naturale si le gestionam intelept

La Avastar, ne îmbunătățim activitățile permanent pentru a utiliza eficient resursele necesare și pentru a elimina eventualul impact negativ asupra mediului. 

În acest sens, am elaborat o „agenda verde” cu proiecte ambițioase, realizabile pe termen scurt, monitorizate în permanență și revizuite atunci când este cazul, pentru o aplicabilitate mai bună.

 • Sensibilizarea personalului
  Sensibilizarea personalului nostru privind problemele de mediu, prin implementarea de programe educaționale.
 • Protejarea si conservarea biodiversitatii
  Recunoscand importanța biodiversității mediului natural și al ecosistemelor sale complexe, introducem în planul de management al unităților noastre măsuri de protejare și conservare.
 • Reducerea consumului de energie
  Reducerea consumul de energie este o necesitate și un factor determinant în procesul decizional al unei afaceri durabile.

Social

Credem că succesul în afaceri este un rezultat direct proporțional cu bunăstarea și progresul comunității în care funcționăm. În acest spirit, construim parteneriate cu comunitățile locale, care vor genera beneficii reciproce și efecte pozitive durabile și ne străduim să fim un vecin bun, să creăm un mediu unde oamenii se simt în siguranță și motivați pentru un viitor mai bun.

Angajamentele noastre sociale

 • Dezvoltarea capitalului uman local
  Inițiem programe și parteneriate cu comunitățile locale pentru educarea și formarea profesională a oamenilor din mediul rural, creând astfel noi locuri de muncă și prosperitate pe plan local.
 • Susținerea comunităților locale
  O mare parte din sponsorizările noastre sunt centrate pe dezvoltarea comunității locale.
 • Conservarea tradiției și a patrimoniului cultural
  Putem spune ca suntem o afacere de familie dezvoltată conform principiilor izvorate din tradițiile și obiceiurile locului. Acestea au fost transmise de-a lungul generațiilor și fac parte din patrimoniul cultural local. De aceea, susținem comunitătile locale în încercările lor de a revitaliza istoria locală și de a conserva tradițiile culturale unice.

Economic

Dezvoltarea responsabilă este angajamentul nostru, o viziune pentru care ne dedicăm eforturile în fiecare zi. 

Elaboram strategii de management pe termen lung care pot să preia oportunitățile și riscurile derivate din evoluția mediului social și economic și să le transforme cu succes în perspective noi de dezvoltare durabilă.

Agenda noastră pentru o creștere economică responsabilă

 • Aderarea la un cod de sustenabilitate
  Aderarea la un cod de sustenabilitate Încurajarea partenerilor și furnizorilor noștri să adere la un cod de sustenabilitate, care este în acord cu valorile și etica noastră profesională, dar și cu așteptările consumatorilor noștri.
 • Programe de performanță
  Elaborăm programe de performanță centrate pe optimizarea proceselor tehnologice, pentru a putea oferi calitate făra precedent, competitivitate și o marcă apreciată, în timp ce reducem din costuri și riscuri.
 • Managementul riscurilor
  Elaborarea pe termen lung a unor programe de management integrat, cu stimuli economici, care să protejeze stabilitatea afacerii în fața oscilațiilor temporare, provocate de trenduri în cererile de pe piață, în achiziția de animale și alți factori cu relevanță.
 • Investițiile de capital
  O mare parte din surplusul nostru este reinvestit în tehnologii și sisteme de producție de ultimă generație, pentru ca unitatile noastre să beneficieze de eficiență și productivitate maximă.