loader image

Strategie vizionară

Avastar s-a dezvoltat conform unei strategii vizionare, prin care susținem un sistem de alimentație bazat pe metode sigure și prin care promovăm o cultură a respectului față de consumatori. 

Suntem hotărâți să răspundem acestei provocări: să dedicam eforturile și resursele noastre consolidării unei marci românești reprezentative – o marcă a calității adevărate. 

Printr-o abordare flexibilă a cerințelor clienților noștri, mici sau mari, noi putem oferi produse si servicii care nu doar satisfac standardele de calitate, dar pot, de asemenea, să inspire.

Succesul nostru depinde de succesul echipei noastre

Oferim angajaților noștri posibilitatea să progreseze și să se dezvolte în cadrul companiei, pentru că astfel putem crește împreună, folosind în mod complementar resursele noastre.

Avem în vedere trei principii importante:

• să ne asigurăm că suntem o echipă și că împărtășim aceeași viziune

• să-i inspiram să se dezvolte, încurajând performanța în domeniul lor

• să creăm un mediu de muncă unde oamenii sunt apreciați și au încredere unii în alții

Echipa noastra este cel mai important atu

Efortul individual și colectiv al celor peste 240 de angajați este punctul nostru forte.

Considerăm că, pe lângă bunurile și serviciile pe care le oferim, marca Avastar reprezintă și echipa de profesioniști care le creează, adică cei care ne susțin și cred în valorile noastre.

Siguranța și bunăstarea echipei noastre este o prioritate. Ne străduim să oferim fiecărui angajat un mediu de muncă sigur și stimulativ, unde poate să găsească satisfacție și împlinire profesională.

De asemenea, prin politicile de personal, promovăm diversitatea și toleranța la locul de muncă, oferind drepturi egale tuturor.